Norsk treff

Norsk Treff arrangeres sammen med feiring av Ullensakers gruppas 35 års dag på Best Westeren Oslo Airport Hotell

den 22.02.2013-24.03.2013

Egen innbydelse med program sendes ut.

2 kommentarer til «Norsk treff»

 • Øivind Pettersen:

  Hei lenkekamerater.

  Når blei D.N.L. Jessheim startet. År og dato.

  Når var dere i Borås, år og dato

  Var dere i Borås som De Norske Lenker, eller som kontaktringen

  For D.N.L. Oslo Nord Øivind Pettersen

 • Ole Bergstrøm:

  Hei

  Vil gjerne takke for den fine norsk treff som vi hadde på Gardemoen. Den ga meg mange og fine stunder som jeg hadde sammen med dere. Det ga meg mye medisin som jeg vil bruke i tiden som kommer. Min familie og jeg er dere evig takknemlig for at dere finnes. Uten dere hadde jeg ikke klart meg så nok en gang tusen takk for all hjelp.

  Med vennlig hilsen
  Ole Bergstrøm
  De Norske Lenker Oslo Nord

Legg igjen en kommentar

For redaksjonen